Personvernerklæring
Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer
Vårt kontaktskjema sender en e-post til vårt postmottak, hvor henvendelsen vil bli behandlet av en av våre ansatte. Denne e-posten blir lagret på vår e-postserver.


Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.


Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.


Hvem vi deler dine opplysninger med
Vi vil aldri dele dine personlige opplysninger med andre.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du kontakter oss vedrørende en henvendelse, blir henvendelsen og informasjon om henvendelsen lagret inntil henvendelsen er behandlet. Deretter blir den slettet.


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.


Din kontaktinformasjon
Din kontaktinformasjon blir slettet etter at din henvendelse er behandlet.


Tilleggsinformasjon


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi benytter Office365 plattform for e-post som følger GDPR retningslinjene. Behandlere av e-post som mottas er underlagt taushetserklæring.


Våre rutiner for datalekkasjer
Hvis det skulle komme data på avveie, vil dette meldes til personvernansvarlig hos oss, som igjen vil melde dette videre i henhold til GDPR direktivet.