Digitale løsninger

Borg ComIT AS leverer alt innen IT.

Våre kunders behov varierer veldig. Fra rådgivning om IT-strategi via infrastrukturløsninger, skyløsninger, nettverk, og forretningsløsninger til servere, PC’er og standard programvare.


En virksomhet er i stadig utvikling, og det samme er teknologien. Det gjør at både behov og løsninger vil endres over tid. Ta oss med på råd, vi kan hjelpe deg å få best mulig utbytte av dine investeringer.


Fiber


I dagens samfunn så er det viktig å ha på plass en god og sikker internettaksess

og siden Telenor har bestemt seg for at de skal kutte ut kobbernettet innen 2022 så vil det være smart å se på mulighetene for fiber på din lokasjon.


Nettverk


Et godt nettverk sørger for sikker samhandling mellom de ulike enhetene og gir bedriften en hverdag uten nedetid.

I din digitale bedrift er et godt nettverk helt nødvendig og vi hjelper til med å bygge en løsning som passer deres arbeidsprosesser.

Hardware


Bedrifter som bruker oss handler alt fra printere, servere, stasjonære og bærbare PCer, mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter.

Vi samarbeider med anerkjente leverandører.


Skyløsninger


Flere og flere bedrifter beveger seg opp i skyen for å redusere risiko, optimalisere effektiv drift og løsning. Våre skytjenester er alt fra e-post til avanserte serverløsninger med fagprogrammer.

SAMARBEIDSPARTNERE


Vi samarbeider med anerkjente leverandører som

Apple, Dell, Samsung, Lenovo og HP

for å nevne noen.