Yealink A30 Microsoft Teams Møteromspakke

Yealink-A30-Moteromspakke

Alt i ett Android møteromspakke for klassiske norske møteromsstørrelser

Yealink A30 møteromspakke inneholder ett 8MP kamera og 120 graders vidvinkel linse, A30 leverer en enestående videokvalitet sammen med en elektronisk lukker og AI teknologi som auto framing og speaker tracking m.m. Det gjøre at man som bruker får en smartere og sikrere møteromspakke. Med sine 8 MEMS mikrofoner og Yealink sin støy reduksjon teknologi, er man sikret at man får strålende lyd kvalitet og at alle i rommet blir hørt klart og tydelig samtidig som man blir sett.

I møteromspakken så følger det også med CTP18 touch panel som gjør man enkelt kan starte møte med ett klikk uten at man må ha med PC inn i rommet, herfra kan man styre møte til å slå kamera og mikrofon av og på samt. man har tilgang til kamera kontroll.

Skal man dele innhold i møte eller ønsker å bruke utstyret via sin egen PC/MAC så får man tilgang til utstyret via den medfølgende WPP30 USB-C donglen. Med WPP30kobler man seg trådløst opp mot utstyret uten at det forringer kvaliteten på lyd og bilde.  WPP30 kan også brukes for å få tilgang til skjerm, for å dele innhold på internmøter.


Yealink-WPP30-Dongle
Yealink-CTP18-Touchpanel

Oppsjoner:

Bygg ut din møteromspakke etter eget ønske og behov:

Moteromspakke-tilbehor

Yealink VCH51

Hub til møteromspakken

Moteromspakke-microphone

Yealink VCM36

Ekstern trådløs mikrofon

Yealink VCM38 Takmikrofon Dekker opptil 40Kvm

Ønsker du en demo?
Book en tid med oss, så tar vi en gjennomgang av produktet