150"

Hyggelig og morsom leveranse hos god kunde i Asker


Vi ble kontaktet av MyCar AS som har flere bilforretninger rundt omkring i landet, hvor de ønsket seg noen skjermløsninger for å publisere ut kundeinformasjon til sin avdeling på Billingstadsletta i Asker. Etter en hyggelig befaring og god sparring med våre leverandører valgte vi å tilby skjermer fra Samsung og programvare fra Databeat.


Hello world

Løsningene som ble tilbudt var en 6-skjermløsning og en 2-skjermløsning som ble satt opp som videovegger. Skjermene som vi valgte, var Samsung VMT-E 55" sammen med videovegg fester fra Neomounts. VMT-E serien til Samsung har 1,8 mm tynne rammer, laget for å stå på 24/7 og har en god lysstyrke på 500 nits. Skjermene har en visningsvinkel på 178 grader som gjør at innholdet vises veldig godt. Skjermene kobles sammen ved å «Daisy Chaine» med displayport kabler og innholdet blir styrt via Databeat Omniplay3 media spiller.
6-skjermløsningen ble 3,63 m bred og 1,36 m høy, noe som tilsvarer en skjerm på ca. 150 tommer.

Kunden ønsket også en større skjerm ved inngangen til butikken sin, og her ble løsningen en Samsung QBR 75" sammen med et gulvstativ, hvor vi brukte den interne softwaren til å kjøre Databeat programvaren på.

Det var også et behov for å ha en skjerm på spiserommet sitt hvor de enkelt kunne distribuere innhold til de ansatte. Her ble det valgt en Samsung 50" skjerm fra QBR serien.

Med Databeat programvaren kan kunden enkelt sende innhold til alle skjermene via en internettportal, hvor man kan designe innhold tilpasset hver enkelt skjerm. Via samme portal kan man også tidsstyre innholdet, få status på skjermene osv.


Vi håper MyCar Billingstad blir fornøyd med løsningen, og takker for tilliten.

Ønsker du å få litt mer infomasjon om slike løsninger, ikke nøl med å ta kontakt.


Vi møter gjerne opp til en befaring med et uforpliktende tilbud i etterkant.