Møterom gjort enkelt

Nytt møterom hos Opplæringskontoret for Vekstbedrifter i Viken (OKVEKST)


Opplæringskontoret for Vekstbedrifter i Viken fikk nye lokaler rett før jul og i den forbindelse så ønsket de å få et litt større og moderne møterom.  De ønsket å få et møterom som hadde teknisk utstyr som gjorde det veldig enkelt og bruke til intern møter som mot Microsoft Teams.

Rommet er rundt 7m langt og 4m bredt. Etter en befaring så valgte vi å tilby OKVEKST en løsning med en Interaktivskjerm fra Hisense samt.  Microsoft Teams Room utstyr fra Yealink.

På veggen henger den en 86» Interaktiv 4K møteromsskjerm som både kan brukes som en vanlig møteromskjerm samt. at man har digital whiteboard.


Man kan koble seg trådløst til skjermen via Wi-Fi dongel, miracast og Airplay, samt. at man har en kablet tilkobling.


Sammen med Hisense 86» så har vi satt opp et Yealink MVC500 Microsoft Teams room system som består av ett PTZ kamera med 5X optisk zoom, lydplanke og ett styringspanel.


Kamera som er plassert over skjermen er ett PTZ kamera som fungerer veldig bra med få personer i møte eller om man har fullt møterom.


Under skjermen er det plassert en lydplanke som sikrer god lydopplevelse i rommet, og i tillegg de interne mikrofonene som sitter i planken kan man koble til to trådløse mikrofoner ved behov.

Hello world

Enkel styring av Teamsmøte


Man styrer kamera, lyd og møtet fra touchpanelet som er plassert på bordet.


Alt dette er koblet sammen via en PC som henger bak skjermen.


Pcèn har et preinstallert Microsoft Teams Room image, som sørger for at man ikke trenger å ta med egen PC for å delta på Teams møte.


Hvis man ønsker å dele noe i et møte så kan man enkelt bare koble seg på via en HDMI kabel ut fra styringspanelet.Med dette møteromsoppsettet har kunden fått et møterom som holder høy kvalitet og har veldig lav bruker terskel.


Har man andre behov som BYOD (bring your own device) eller at man ønsker å bruke den digitale Whiteboard’n i et digitalt møte så er det fullt mulig å løse ved å utvide løsningen.Vi takker OKVekst for tilliten og håper dere er fornøyd med løsningen.

Har dere behov for en oppgradering av møterommet?


Vi møter gjerne opp til en befaring med et uforpliktende tilbud i etterkant.